Specialtransport tilbydes af kompetent transportfirma

Hos Kranselskabet Bo Nielsen ApS tilbyder vi forskellige former for specialtransport, for eksempel godstransport, maskintransport eller blokvognstransport. Vi udfører desuden transport af tungt gods, samt krantransport med mobilkran og andet kranarbejde.

​Gennem årene har vi hos Kranselskabet Bo Nielsen ApS gennemført utallige specialtransporter fra vores base i Herning og ud til kunder i hele Jylland og resten af Danmark. Det har givet os erfaringen og kompetencerne til at løse næsten enhver transportopgave.

Specialtransport af bredt, langt, højt og tungt

Vi har et bredt udvalg af udstyr tilgængeligt, hvilket gør os i stand til at løse selv komplicerede opgaver med specialtransport. Vi har blokvogne, ledsagerbiler og alle tilladelser på plads, således vi kan håndtere alle transporter. 

Vi kan desuden rykke ud med kort varsel, hvis du ønsker en hurtig transport af gods eller eksempelvis maskintransport. Desuden har vi også erfaring med bådtransport i Jylland.

Vi har også en udtrækstrailer og en presenningstrailer med alle ramper, forbredninger og spil.

​Uanset om du har brug for hjælp med bådtransport eller transport af store eller mindre maskiner, hjælper vi dig altså gerne med specialtransport i Danmark og udlandet.

Kontakt os og hør mere om vores specialtransport

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger om, hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed med specialtransport af vanskelige materialer eller maskintransport, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe os på telefon 40 40 18 90 eller ved at skrive til vores e-mail mail@kbn-kran.dk.

Skal vi klare din næste transportopgave?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi udfører alt i kranarbejde

​Høj sikkerhed ved krankørsel og kranløft

Mange års erfaring i branchen​

​Vi udfører alt i kranarbejde

​Høj sikkerhed ved krankørsel og kranløft

Mange års erfaring i branchen​

Firmainfo

Kranselskabet Bo Nielsen ApS er et kompetent firma, der har specialiseret sig i kranarbejde. Vi vægter god kundeservice og kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Ønsker du at høre om, hvad vi kan hjælpe dig med så kontakt os gerne.

Kontakt os

Kranselskabet Bo Nielsen ApS

Agerlandsvej 6​
​7400 Herning​

Bo: 40 40 18 90

Kontor: 97 12 63 05

E-mail: mail@kbn-kran.dk