Mobilkran tilbydes af kompetent firma

Hos Kranselskabet Bo Nielsen ApS tilbyder vi forskellige former for kranservice til dit projekt. 

Vi har forskellige former for gods- og specialtransport samt maskintransport og blokvognstransport. Eksempelvis har vi en mobilkran, der kan være behjælpelig i mange forskellige situationer. Vi har base i Herning, men kører gerne ud til kunder i hele Jylland.

Som kranfirma har vi stor erfaring inden for faget, hvorfor vi kan løse enhver form for transportopgave. Skal du f.eks. flytte en stor mængde af tungt gods, har vi de rette køretøjer til at udføre dette.

Vi har en mobilkran til enhver opgave

Vores mobilkran og andre former for udstyr gør det muligt for os at yde forskellige former for krankørsel.​

Vi hjælper til med kranarbejde af både mindre eller større slags, hvorfor du ikke bør holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

Vi giver altid en god pris i forbindelse med kørsel med mobilkran. Alle kranførere i vores firma har bred erfaring inden for faget, og vi har alle tilladelser som loven kræver for at håndtere en mobilkran.

Ring for at høre nærmere

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål og forespørgsler. Vi hjælper ved både store og små projekter og er ligeledes klar på at rykke ud ved akutte situationer.

Skal vi løse din næste opgave, så kontakt os gerne på telefon: 40 40 18 90 eller på mail: mail@kbn-kran.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer.​

Skal vi klare din næste transportopgave?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi udfører alt i kranarbejde

​Høj sikkerhed ved krankørsel og kranløft

Mange års erfaring i branchen​

​Vi udfører alt i kranarbejde

​Høj sikkerhed ved krankørsel og kranløft

Mange års erfaring i branchen​

Firmainfo

Kranselskabet Bo Nielsen ApS er et kompetent firma, der har specialiseret sig i kranarbejde. Vi vægter god kundeservice og kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Ønsker du at høre om, hvad vi kan hjælpe dig med så kontakt os gerne.

Kontakt os

Kranselskabet Bo Nielsen ApS

Agerlandsvej 6​
​7400 Herning​

Bo: 40 40 18 90

Kontor: 97 12 63 05

E-mail: mail@kbn-kran.dk