Kranbil – lastbil med kran eller kran med kurv

Kranarbejde med fokus på kvalitet og service

Har du brug for en kranbil til et projekt? Så kan vi hjælpe med en lastbil med kran eller en kran med kurv. Hos Kranselskabet Bo Nielsen ApS har vi specialiseret os i alle typer kranarbejde. Vi holder til i Herning, men kører i hele Jylland.

Vi har mange års erfaring i branchen, og vi har styr på alle gældende love og regler. Vi lægger stor vægt på at have en god kundeservice og at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Samtidig lægger vi vægt på, at sikkerheden altid er i orden.

Udstyret og sikkerheden er i orden i enhver kranbil

Vores mangeårige erfaring med kranarbejde sikrer, at du trygt kan anvende os. Vores kranbiler er udstyret med baksegrej, løfteøjer, stropper og andet udstyr. Dermed kan vi løse alle typer kranopgaver, uanset om du har brug for en kran med mandskabskurv eller en kran til tunge løft på en byggeplads eller en fabrik.

Vi har stor erfaring med kranarbejde såsom:

  • Kranløft
  • Krankørsel
  • Kran med kurv
  • Lastbil med kran
  • Andre opgaver for en kranbil.

Sikkerheden skal være helt i top af hensyn til både mennesker og materialer. Derfor afprøver vi altid kranerne, inden vi sender dem ud på opgaver. Samtidig kan du naturligvis forvente, at vores medarbejdere løbende kommer på efteruddannelse.

​Bestil en kran med kurv eller en lastbil med kran

Kontakt os, hvis du ønsker et kompetent firma, der lægger vægt på kvalitet, sikkerhed og gældende regler. Vi rådgiver gerne om valg af den rette kranbil, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en fair pris for leje af en kran med kurv eller leje af en lastbil med kran.​

Skal vi klare din næste transportopgave?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi udfører alt i kranarbejde

​Høj sikkerhed ved krankørsel og kranløft

Mange års erfaring i branchen​

​Vi udfører alt i kranarbejde

​Høj sikkerhed ved krankørsel og kranløft

Mange års erfaring i branchen​

Firmainfo

Kranselskabet Bo Nielsen ApS er et kompetent firma, der har specialiseret sig i kranarbejde. Vi vægter god kundeservice og kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Ønsker du at høre om, hvad vi kan hjælpe dig med så kontakt os gerne.

Kontakt os

Kranselskabet Bo Nielsen ApS

Agerlandsvej 6​
​7400 Herning​

Bo: 40 40 18 90

Kontor: 97 12 63 05

E-mail: mail@kbn-kran.dk