​Maskintransport tilbydes af erfarent firma

​Mangler du hjælp til transport af maskiner? Så er der professionel hjælp at hente lige her. Hos Kranselskabet Bo Nielsen ApS har vi stor erfaring med maskintransport, og derfor kan du trygt lade os løse opgaven for dig. Vi holder til i Herning, hvorfra vi servicerer kunder i hele Jylland.

Hvis du skal have transporteret en maskine eller et tungt køretøj fra A til B, så er vi en oplagt samarbejdspartner at trække på. Vi har de rette kompetencer og den nødvendige viden på området, hvilket gør os i stand til at løse alle opgaver professionelt. Hos os bliver din maskine behandlet, som den skal. 

Vi tilbyder maskintransport af bl.a.:

  • Entreprenørmaskiner
  • Skovningsmaskiner
  • Tunge køretøjer

Vi tilbyder også blokvognstransport.​

Vi foretager maskintransport med levering til tiden

Når du samarbejder med vores firma, kan du forvente høj professionalisme, hvor din maskine bliver leveret hurtigt og til den aftalte tid. Vi garanterer desuden, at leveringen er så sikker så mulig, så din maskine ikke tager skade under transporten. 

Hvis du mangler hjælp til en hasteopgave, så tager vi os også gerne af denne. Vi står altid klar til at løse enhver opgave professionelt og til en så billig pris som muligt. Du bør med andre ord aldrig holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du ønsker en professionel maskintransport med levering til tiden til fordelagtige priser.

Kontakt os for flere oplysninger om maskintransport

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller skal vi sammensætte et godt tilbud på din opgave? Så kontakt os gerne med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon:

Bo: 40 40 18 90

Kontor: 97 12 63 05

Du er også velkommen til at sende en e-mail til mail@kbh-kran.dk, så vender vi tilbage med flere oplysninger hurtigst muligt.​

Vi ser frem til at høre fra dig.

Skal vi klare din næste transportopgave?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi udfører alt i kranarbejde

​Høj sikkerhed ved krankørsel og kranløft

Mange års erfaring i branchen​

​Vi udfører alt i kranarbejde

​Høj sikkerhed ved krankørsel og kranløft

Mange års erfaring i branchen​

Firmainfo

Kranselskabet Bo Nielsen ApS er et kompetent firma, der har specialiseret sig i kranarbejde. Vi vægter god kundeservice og kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Ønsker du at høre om, hvad vi kan hjælpe dig med så kontakt os gerne.

Kontakt os

Kranselskabet Bo Nielsen ApS

Agerlandsvej 6​
​7400 Herning​

Bo: 40 40 18 90

Kontor: 97 12 63 05

E-mail: mail@kbn-kran.dk