Kranløft – vi kan udføre enhver kranopgave

Vi er eksperter i kraner og leverer kvalitetsarbejde

Skal du have udført kranløft? Så lad os varetage din kranopgave. Hos Kranselskabet Bo Nielsen ApS er vi eksperter i kranarbejde. Vi udfører kranarbejde ved både små og store projekter, og vi kan også rykke ud til akutte opgaver.

Vi har mange års erfaring og har styr på gældende love og regler. Samtidig lægger vi stor vægt på at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi har også fokus på god kundeservice. Vi ligger i Herning, men vi kører i hele Jylland.

Vi varetager din kranopgave med fokus på sikkerhed

Vi udfører alle former for kranarbejde, og vores kranbiler er udstyret med blandt andet baksegrej, stropper, løfteøjer og andet nødvendigt udstyr. Dermed kan vi løse enhver kranopgave, uanset om vi skal flytte maskiner, løfte byggematerialer på en byggeplads eller noget helt tredje.

Vi har et stort fokus på sikkerhed af hensyn til både mennesker og materialer. Det medfører, at vi altid afprøver en kran, før den kommer ud på en opgave. Samtidig kommer vores medarbejdere løbende på efteruddannelse inden for kranløft. Dermed kan du være sikker på, at alle sikkerhedsforanstaltninger altid er i top.

Få et uforpligtende tilbud på kranløft

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en kranopgave og ønsker et kompetent kranfirma, der har fokus på kvalitet, sikkerhed og gældende regler. Vi fortæller gerne mere om vores ydelser inden for kranløft, ligesom vi gerne hører mere om dit projekt. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud.

Skal vi klare din næste transportopgave?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi udfører alt i kranarbejde

​Høj sikkerhed ved krankørsel og kranløft

Mange års erfaring i branchen​

​Vi udfører alt i kranarbejde

​Høj sikkerhed ved krankørsel og kranløft

Mange års erfaring i branchen​

Firmainfo

Kranselskabet Bo Nielsen ApS er et kompetent firma, der har specialiseret sig i kranarbejde. Vi vægter god kundeservice og kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Ønsker du at høre om, hvad vi kan hjælpe dig med så kontakt os gerne.

Kontakt os

Kranselskabet Bo Nielsen ApS

Agerlandsvej 6​
​7400 Herning​

Bo: 40 40 18 90

Kontor: 97 12 63 05

E-mail: mail@kbn-kran.dk